Φορτώνει...

Σχετικά με την εταιρεία μας

 
Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν την εταιρεία μας, τα είδη που εισάγουμε και διανέμουμε στην ελληνική αγορά, καθώς και τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουμε.
Επίσης, μέσα από το site, σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε ηλεκτρονικά τις παραγγελίες σας, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων οργάνωσης γραφείου και πληροφορικής, σε ανταγωνιστικές τιμές με γρήγορη παράδοση στον χώρο σας.

 
Ιστορικό
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 σαν ατομική εταιρεία από τον Κώστα Δρογγίτη με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εμπορία ταμειακών μηχανών και μηχανών γραφείου.
Το 1988, λόγω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αλλάξε την νομική μορφή της σε Ανώνυμο Εταιρεία, την οποία διατηρεί έως και σήμερα.

 
Δραστηριότητες
Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MAX Co.,LTD. (Ιαπωνίας), και διανομέας των Motex Products Co.,LTD (Koρέας) και Nasco Corp. (Ιαπωνίας).
Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής σε συνεργασία με ελληνικές και ξένες εταιρείες όπως οι: Intel, Microsoft, HP, Dell, Fujitsu Siemens, Dell, Singular Logic, Sunsoft, Softone

 
Στόχος
Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των μηχανών γραφείου και πληροφορικής. Με την άριστη ποιότητα των προϊόντων που εισάγουμε και μεταπωλούμε στην ελληνική αγορά, την τεχνογνωσία την οποία διαθέτουμε, καθώς και την άρτια τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε επάξια στις ανάγκες σας.

 
Στοιχεία Επικοινωνίας
MAX HELLAS - K.ΔΡΟΓΓΙΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
Λεωφόρος Ούλωφ Πάλμε 42, 157 71 Ζωγράφου, Αθήνα
Τηλ. 210 7716990 - 210 7703955 - 210 7776029
FAX : 210 7799235 e-mail : info@maxhellas.gr
Web : http://www.maxhellas.gr - http://www.computerfood.gr